Aanbieding!
IQ-950
IQ-950-SET

TUSA Zen Air Duikcomputer

€ 549.00€ 829.00 € 399.00€ 649.00

Wissen
SKU: IQ-950 Categorie: Tags: , , , , ,

Omschrijving

De IQ-950 Zen Air is TUSA’s meest geavanceerde en complete polsmodel duikcomputer. Gebouwd op het stijlvolle design en het platform van de IQ-900 Zen, is de Zen Air nog verder verbeterd door het toevoegen van slangloze lucht-integratie, een aantal geavanceerde gebruiker instelbare instellingen en de mogelijkheid om te programmeren tot 3 zenders en 3 gasmengsels van 21% -100%. Het groot alfanumeriek en backlit LCD-scherm van de Zen Air toont duidelijk alle kritische duikgegevens inclusief flesdruk (maximaal 3 verschillende), resterende luchttijd en geen decompressietijd, actuele en maximale diepte, veiligheidsstop, diepe stop en nog veel meer . Natuurlijk kan de IQ-950 worden gebruikt als een horloge, lucht duikcomputer, Nitrox (EANx) duikcomputer, digitale dieptemeter/timer of als een freedive dieptemeter/timer en met of zonder een zender. De IQ-950 is het ultieme duikinstrument met een reeks van krachtige functies die kunnen worden aangepast naar persoonlijke voorkeur. De Zen Air is verkrijgbaar in zwart met een geborsteld metaal afwerking.

3-gas mix:
Met deze geavanceerde functie kan de duiker tot drie individuele gasmengsels (Mix 1, Mix 2, Mix 3) 21-100% eenvoudig schakelen tijdens de duik als dat nodig is.
Lucht integratie:
De Zen Air toont duidelijk alle kritische duikgegevens inclusief flesdruk (maximaal 3 verschillende) en resterende luchttijd veilig in één oogopslag. De behoefte aan omvangrijke analoge meters en consoles is verdwenen. Het alfanumeriek digitale display toont de luchtdata efficiënt (elke seconde bijgewerkt).
Hoorbaar alarm:
TUSA’s duikcomputers zijn voorzien van akoestische en visuele alarmsignalen voor de belangrijkste duikgerelateerde waarschuwingen. Stijgsnelheid, maximale diepte, geen decompressie limieten, veiligheidsstop en een aantal andere belangrijke gegevens kan worden ingesteld om de duiker te waarschuwen.
Backlit display:
Verschillende TUSA duikcomputers zijn voorzien van een display met achtergrondverlichting voor nachtduiken of situaties met weinig licht. De heldere verlichting wordt geactiveerd door een druk op de knop en de duur kan worden ingesteld tot maximaal 10 seconden waardoor de duiker kritische duikdata eenvoudig en snel kan bekijken.
Slangloze zender:
De slangloze zender technologie combineert de nauwkeurigheid van de lucht integratie met draadloze gegevensoverdracht wat resulteert in een volgende generatie ultra-compacte polsmodel duikcomputers – de Zen Air.
PC interface:
Met de TUSA’s DataLog PC interface kan de duiker het volledige duiklogboek en het profiel van de duikgeschiedenis overzetten van de duikcomputer naar een PC of andersom gebruikersinstellingen uploaden naar de duikcomputer. Een PC interface is inbegrepen.
Zelf verwisselbare batterij:
Gemak van onderhoud is noodzakelijk in het ontwerp van de hedendaagse duikcomputer. Alle TUSA duikcomputers zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke batterij die indien nodig gemakkelijk zelf kan worden vervangen en wereldwijd overal te koop zijn.
Kenmerken:
 • Geavanceerde-luchtgeïntegreerde slangloze horloge computer
 • Algoritme gebaseerd op Buhlmann ZHL-16c
 • Lucht, Nitrox, meter, freedive en horloge modus
 • 3 Gas mix functie: Mix 1 (Lucht, 21-50%), Mix 2 (21-100%), Mix 3 (21-100%)
 • Wireless schakel-technologie waarmee u tot 3 zenders kunt koppelen
 • On-screen flesdruk display (tot 345 bar)
 • Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen gebruikersinstellingen en Conservatieve Factor
 • Variabele Stijgsnelheidsmeter
 • Handmatig of water-activering
 • Hoorbaar en knipperend icoon alarm – gebruiker instelbaar
 • Deep Stop functie en veiligheidstop – gebruiker instelbaar
 • Groot alfanumeriek en verlicht display
 • Automatische aanpassing aan hoogte van zeeniveau tot 14.000′
 • No fly-pictogram, reststikstof ontlading tijdweergave
 • PC download en upload instellingen / loggegevens met TUSA datalog Interface
 • Door gebruiker vervangbare batterij met hot-swap (CR2430, 3V en CR2)
 • Inbegrepen: Een zender, Datalog USB-interface

Opties

IQ-950

Zwart/geborsteld metaal – met zender, Zwart/Geborsteld Metaal zonder zender

XML Sitemap