M-110SQB-CR (1)
M-110S_1M-110S_2M-110S_3M-110SQB-CR_LENS

TUSA Viso Pro duikbril

€ 102.95

Wissen
SKU: M-110SQB-CR Categorie: Tags: , , , , , , ,

Omschrijving

De TUSA M-110SQB-CR Visio Pro duikbril combineert TUSA’s superieure ontwerp en bouwkwaliteit met nieuwe innovatieve materialen en constructies. De Visio Pro beschikt over TUSA’s nieuwe CrystalView optisch glas behandeld met een gepatenteerde anti-reflecterende (A/R) en ultraviolet (U/V) bekleding tot twintig lagen dik. Dit unieke CrystalView AR/UV-glas biedt de duiker verbeterde kleuren, helderheid, contrast en oogbescherming zonder in te boeten op lichttransmissie of zicht op de oppervlakte of onder water. Het glas van de Visio Pro wordt beschermd door een tweedelige chromen frame en zwarte chirurgisch siliconen rand. Daarnaast is de M-110SQB-CR uitgevoerd met TUSA’s gepatenteerde Quick-Adjust Gesp System, 3-D Anatomische Strap en Round-Edge rand technologieën.

Anti-Reflective (A/R) Lens Behandeling:
Standaard glazen kunnen tot 15% van het beschikbare licht reflecteren (verminderen van het zicht onder water). De TUSA’s Anti-Reflective (A/R) glazen behandeling verminderen het interne en externe gereflecteerd licht. Deze vermindering verhoogt de lichttransmissie tot 95% dat resulteert in een aanzienlijk verbeterde kleur, helderheid, contrast en een betere algemene visie onder water.

UV (U/V) Lens Behandeling:
Verhoogde blootstelling aan UV-licht kan de ogen beschadigen vooral in maritieme omgevingen waar reflectiviteit hoog is. TUSA’s UV Lens Treatment biedt 100% bescherming tegen schadelijke UVA en UVB-stralen. Blokkeren 100% van het ultraviolette spectrum (onder 400 nm) en zorgen voor een betere bescherming van de ogen, zonder in te boeten op lichttransmissie of visie.

CrystalView Optische Glazen:
CrystalView optische glazen zorgen voor een superieure helderheid, kleur en transmissie van licht ten opzichte van standaard glazen lenzen gebruikt door de concurrentie. Waardoor tot 15% van het beschikbare licht verloren kan gaan met standaard glazen lenzen, te wijten aan onzuiverheden en reflectie. TUSA’s CrystalView lenzen verwerken 92% van het beschikbare licht om de duiker te voorzien van een heldere scherpe visie. CrystalView lenzen worden gebruikt in alle Pro modellen maskers en ook in de M-41 Freedom Quad.

Kenmerken:

 • 1-venster ontwerp met breed gezichtsveld
 • Uitgerust met CrystalView lenzen
 • Anti-reflecterende en UV lens behandelingen
 • Speciale editie chromen frame
 • Groter gezichtsveld dan 2-venster duikbril
 • Rand gemonteerd Quick-Adjust Buckle System
 • Round-edge rand voor maximale pasvorm en comfort
 • 3-D riem voor ideale anatomische pasvorm
 • Kleuren:
  • Zwart siliconen / Chromen frame (M-110SQB-CR)

Opties

M-110SQB

SQB-CR

XML Sitemap