M-211Pro
M-211SQB_BK-MDRM-211SQB-BKM-211SQB_BK-SGFreedomDry1

TUSA Freedom One Pro duikbril

€ 97.95

Wissen

Omschrijving

De TUSA M-211SQB Freedom One Pro is een low-profile laag volume twee venster duikbril die over de nieuw ontwikkelde en revolutionaire Freedom Technologie beschikt met een superieure pasvorm, comfort en prestaties. De Freedom is een van de eerste volgende generatie TUSA maskers met deze innovatieve nieuwe technologie in combinatie met superieur design, bouwkwaliteit, materialen en constructie. Naast Freedom Technologie, is de M-211SQB voorzien van het TUSA gepatenteerde Quick-Adjust Gesp System, 3-D Anatomische Strap, Round-Edge rand technologieën en is voorzien van CrystalView optische glazen behandeld met een gepatenteerde anti-reflecterende (A/R) en ultraviolet (U/V) coating.

Freedom technologie:
Ieder persoon heeft een unieke structuur van het gezicht en iedere duiker kan mogelijk een zekere mate van ongemak of “druk” ervaren, bij het dragen van een typische duikmasker onderwater. TUSA ingenieurs wilde dit problemen oplossen en brachten na een aantal jaren analyseren van de pasvorm, structuur van het hoofd en mond bewegingen dit duikmasker uit.

Het resultaat is de Freedom technologie, een reeks van revolutionaire nieuwe masker functies van superieure pasvorm, comfort en betere prestaties.

Freedom Fit biedt een superieure pasvorm en comfort door het gebruik van drie specifieke designelementen:

 • Ingedeukte Rand: Belangrijke gebieden rond het voorhoofd en jukbeenderen zijn ontworpen met kuiltjes die samen zachtheid, flexibiliteit en het huidcontact op de rand verhogen. Dit vermindert ook sterk lekkage en verhoogt het comfort.
 • Gevarieerde Silicone Dikte: Een ademautomaat of snorkel kunnen delen van de mond en neus sectie van de duikbril vervormen en zo lekkage en ongemak veroorzaken. Gevarieerde diktes van siliconen in deze belangrijke gebieden verminderen lekkage en zorgen voor een betere pasvorm.
 • Stabiliteit Randen: Als waterdruk toeneemt zal een duikbril naar binnen comprimeren in de richting van het gezicht wat vaak lekken en ongemak veroorzaakt. Gebieden onder de jukbeenderen zijn versterkt met stabiliteitsranden om deze compressie te minimaliseren met behoud van het ideale huidcontact.

Freedom Dry verhoogt het comfort en pasvorm door het gebruik van een revolutionaire lage wrijving van het rand oppervlak. De rand (in rood aangegeven) is voorzien van een lage wrijvingsoppervlak dat een superieure afdichting levert en verhoogt het gezicht contactvlak naast een aanzienlijke vermindering van overtollige huid spanning. Het resultaat is een zacht en soepel voelende duikbril met een sterk verbeterde afdichting.

Anti-Reflective (A/R) Lens Behandeling:
Standaard glazen kunnen tot 15% van het beschikbare licht reflecteren (verminderen van het zicht onder water). De TUSA’s Anti-Reflective (A/R) glazen behandeling verminderen het interne en externe gereflecteerd licht. Deze vermindering verhoogt de lichttransmissie tot 95% dat resulteert in een aanzienlijk verbeterde kleur, helderheid, contrast en een betere algemene visie onder water.

UV (U/V) Lens Behandeling:
Verhoogde blootstelling aan UV-licht kan de ogen beschadigen vooral in maritieme omgevingen waar reflectiviteit hoog is. TUSA’s UV Lens Treatment biedt 100% bescherming tegen schadelijke UVA en UVB-stralen. Blokkeren 100% van het ultraviolette spectrum (onder 400 nm) en zorgen voor een betere bescherming van de ogen, zonder in te boeten op lichttransmissie of visie.

CrystalView Optische Glazen:
CrystalView optische glazen zorgen voor een superieure helderheid, kleur en transmissie van licht ten opzichte van standaard glazen lenzen gebruikt door de concurrentie. Waardoor tot 15% van het beschikbare licht verloren kan gaan met standaard glazen lenzen, te wijten aan onzuiverheden en reflectie. TUSA’s CrystalView lenzen verwerken 92% van het beschikbare licht om de duiker te voorzien van een heldere scherpe visie. CrystalView lenzen worden gebruikt in alle Pro modellen maskers en ook in de M-41 Freedom Quad.

Kenmerken:

 • Low profile, low-volume 2-venster teardrop ontwerp
 • Uitgerust met Freedom Technology
 • Rand gemonteerd Quick-Adjust Buckle System
 • Round-edge rand voor maximale pasvorm en comfort
 • 3-D riem voor ideale anatomische pasvorm
 • Uitgerust met CrystalView AR/UV lenzen
 • Kleuren:
  • Zwart siliconen (M-211SQB):
  • Black (QB-BK)
  • Metallic Donker Rood / Zwart (QB-BK/MDR)
  • Siesta Groen / Zwart (QB-BK/SG)

Opties

M-211SQB

QB-BK/SG, SQB-BK, SQB-BK/MDR

XML Sitemap